Frisky Whisky’s Hanneke verlaat de Band, voor een nieuw muzikaal avontuur.
by on december 12, 2022 in Bandleden info Nieuws

Sinds november j.l. heeft Hanneke van Diepeningen (van Andel), onze zangeres en toetsenist besloten om de band te verlaten. Ze heeft als toetsenist in de bekende Queen coverband “Crazy Little Things” nog nauwelijks tijd om met Frisky Whisky te repeteren cq. op te treden. Ook met haar eigen band is ze volop de landelijke muzikale weg aan het plaveien en nieuwe nummers aan het schrijven. Natuurlijk vinden wij, als de mannen van Frisky Whisky, dit jammer maar respecteren haar besluit.

Wij bedanken Hanneke voor haar jarenlange musicale bijdrage aan de band. Ze was met haar stem en verschijning een visitekaartje voor de band. Wij wensen Hanneke veel succes met haar eigen band, The Vision of Joanna en met haar rol als toetsenist bij Cray Little Things.

Jan Kuijstermans
Hans van Andel
Hans van Hees
Arjan de Bruijn

Copyright 2021 Frisky Whisky