Hans van Andel

Onze muzikale leider van Frisky Whisky.

Hans van Andel: op en top muzikaal

Met zijn fijn gesnaarde muzikaal inzicht en gehoor, alsmede zijn uitstekende zangtalenten weet hij als geen ander, de gevoelige snaar te raken bij de muziekliefhebber. Zijn eigenzinnige stem die behoorlijk veelzijdig is en in de loop der jaren alleen maar rijker geworden is een genot voor het oor. Al vanaf zijn jeugd maakt Hans muziek, als ‘singer songwriter’ heeft hij inmiddels veel eigen nummers geschreven die hij samen met zijn andere band “The Slaves” op de diverse podia uitdraagt. Hans speelde o.a. ook nog bij “The Daze” en “No Talking” en “Dime Store Hoodoo”.

Bij Frisky Whisky, speelt Hans de nummers die hij een warm hart toedraagt, die zijn musicale roots hebben gevormd. Zijn musicale kennis is bewonderenswaardig. Zijn muzikaliteit heeft hij overgedragen aan zijn dochter Hanneke en zijn zoon Tim. Beide hebben een succesvolle band en treden regelmatig op in de regio.

Hans van Andel, een zeer sociaal mens, met “gevoel in zijn donder” en een muzikale duizendpoot ! Kom hem aanschouwen in een van onze optredens!

Copyright 2021 Frisky Whisky