Hanneke van Diepeningen van Andel
Hanneke van Diepeningen van Andel een toonbeeld van muzikale passie

Als oudste dochter van Hans van Andel, was de liefde voor muziek er al in een vroeg stadium. Ze wilde net als haar vader een eigen band, ze nam zanglessen en studeerde toetsen en al snel was ze klaar voor het echte werk. Ze richtte een eigen band op, samen met haar levensgezel Arjan, met de naam “The vision of Johanna” een soulfull band met een gelijksoortig repertoire van krachtige songs. Haar debuut album scoorde hoge ogen in de landelijke media en ook nieuw uitgekomen album is een muzikaal meesterwerk.

Naast  moeder van twee prachtige dochters en fulltime apothekers assistente, heeft ze ook bij Frisky Whisky haar smaak te pakken. Met haar mooie uitstraling en prachtige stem is ze het gezicht van de band. De ” all time classics ”  die haar nauw aan het hart liggen brengt ze bij Frisky Whisky op ongeëvenaarde wijze op de bühne.

Laatse Update 01-11-2022: Hanneke heeft de band voorlopig verlaten en gaat zich volledig richten op haar eigen band en zal ze in den lande te zien zijn als toetsenist en zangeres bij de populaire Queen tributeband “Crazy Little Things”.

Copyright 2021 Frisky Whisky