Corona Update 2021
by on mei 2, 2021 in Nieuws

We schrijven mei 2021, we gaan nog steeds gebukt onder het coronavirus, maar het einde is in zicht althans dat moeten we maar afmeten aan het aantal gevaccineerden. We hopen met z’n allen dat we voor de zomer aanbreekt we zijn gevrijwaard van deze pandemie.

De band en de reguliere repetities liggen nog steeds stil tot ieders spijt. Nu de avondklok is verdwenen en de versoepelingen hun intrede hebben gedaan ziet het ernaar uit dat we op korte termijn weer “een snaartje kunnen raken”. Dat zal wel weer wennen zijn na een afwezigheid van één jaar. Dat wordt de draad weer oppakken en zo snel mogelijk weer op niveau geraken als band. Want het eerst optreden, tijdens het blommenkinders festival in augustus, staat voor de deur en daar willen we knallen. Zeker als de de versoepelingen zo ver zijn doorgevoerd dat iedereen weer volop kan genieten van het leven van voor corona.

We hopen en bidden voor een goed begin !

Frisky Whisky

Copyright 2021 Frisky Whisky