Corona crisis
by on april 2, 2020 in Nieuws

De wereld is getroffen door een pandemie van ongekende proporties, de covid 19 pandemie. Dit virus legt de complete wereld lam en de mensheid wordt onmiskenbaar met de neus op de feiten gedrukt. Het dagelijkse leven is compleet tot stilstand gekomen en sport, spel en entertainment, waar we met zijn allen zo van kunnen genieten is voor het leeuwendeel aan banden gelegd. Geen café of zaal is nu toegankelijk voor het publiek. Logisch gevolg is dat alle optredens die gepland waren voor de aankomende maanden zijn opgeschort.
Het gezellig samen muziek maken, iedere maandag van de week, is, vanwege de strenge protocollen van onze regering, gestopt. Nu repeteren we thuis en onderhouden onze muziek ‘skills’ . Het is te hopen dat de wereld snel verlost is van dit virus en dat eenieder, hopelijk gezond en wel de draad weer kan oppakken. IK hoop dat wij elkaar weer snel kunnen ontmoeten in een pub of café waar we samen kunnen genieten van de heerlijke sound van Frisky Whisky!

Hanneke, Hans, Hans, Arjan en Jan

Copyright 2019 Frisky Whisky